About Shawnyï L'épice
關於 Shawnyï L'épice
About Auluxe
關於Auluxe
News
最新活動

目前日期文章:200911 (10)

瀏覽方式: 標題列表 簡短摘要

 創立於 2003年,T-shirt 與圍巾設計風格非常獨特且饒富趣味

PASCHBECK was established in 2003. We develop and market unique, high quality apparel with our two exclusive brands ANGELIKA PASCHBECK and PASCHBECK FUMMEL+KRAM.

 


italk123 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

英國飾品、珠包項鍊


italk123 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

德國知名圍巾和服裝品牌


italk123 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

冰島知名鞋子品牌


italk123 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

由設計師雙人組簡鈺峰&潘伯勳所創立的年輕品牌,設計生產搭配性高的單品和包包,風格率性不做作、年輕而流行


italk123 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

  創立於1990 年,設計師為一對年輕的法國情侶檔Isabelle Puech Benoit Jamin ,品牌包款手工精緻充滿藝術氣息,充滿復古與現代的時尚趣味 其作品曾出現在 Chanel Chloe Lagerfeld 等大牌的時尚秀裡,他的店遍及巴黎、倫敦、米蘭、巴塞隆納、東京

 

Jamin Puech designs, manufactures and distributes handbags, small leather goods products and other accessories. Founded in 1990 by Isabelle Puech and Benoit Jamin, the brand offers originality in designs, diversity in materials and quality handwork from craftsmen throughout the world. Products include leathers from France and Italy, silk, wood, raffia, plastic and other materials that are the creative signature of its founders and which make the brand one of the most creative and respected in the market. The company is an established brand and has opened stores in most key international luxury markets such as Paris, London, Milan, Barcelona, Tokyo and New York


italk123 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

法國馬賽的知名牛仔褲品牌,在日本正當紅,線條剪裁質感皆優、日本洗染技術精良


italk123 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

為巴黎時裝週上秀品牌,全球超有50個經銷點,風格原創、配色強、混搭性高,客層以年輕率性、獨立有主見的女性為主。

 

Op gennem 1990´erne var designeren Susanne Rützou en del af Bruuns Bazaar, men i år 2000 etablerede hun sit eget brand RÜTZOU, der siden har gennemgået en fantastisk udvikling på både den danske og internationale mode arena.Susanne Rützou søger i sit design at ramme den viljestærke, uafhængige kvinde, der er bevidst om sin egen stil med en grundlæggende interesse i mode og æstetik. RÜTZOU design skal være umiddelbart genkendeligt, have et særligt look med stærke detaljer og ornamenter, karakteristiske prints og luksuriøse farver. Ikke overraskende har Susanne Rützou vundet flere anerkendte designpriser og skabt et mærke der er i rivende udvikling.

 

Rützou 2010春夏哥本哈根發表會

italk123 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

創立於20005月,全球已超過800個銷售點,採用天然棉及大地色彩,風格樸實帶點趣味,非常具女孩味,混搭性強。

 

Sessun was born in 1996 when Emma François, in order to finance her studies, decided to design and trade clothes that she was getting manufactured in South America.
This is how, progressively and being inspired then by urban culture she built her collections.
Along the last 10 years , still inspired by her original interests Emma François created garments which tended to be more feminine and finalised. The evolution in the richness and quality of the different materials, as well as the feminity of the ranges, created what is today , the brand’s identity.

italk123 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

水水今天收到設計師送的一盒「日本進口小橘子」,好精緻的包裝阿!

 

這是寫著日文的外盒

2009.10 464.jpg 2009.10 455.jpg

 

italk123 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()